IBD M-Kat3 2018 kausikooste

IBD Cycling on noussut kansallisen tason terävimpään kärkeen niin miesten eliten, naisten eliten kuin myös miesten Kat2-joukkueiden myötä, mutta nykyään seurasta löytyy myös kat3-sarjassa polkevia kilpailijoita.

Haluamme kannustaa kat3-joukkuettamme kunnoittamaan sarjan henkeä heittämällä liiallisen ”tiiminä ajamisen” romukoppaan, että sarja pysyy kaikille tasaväkisenä kilvanajona joukkueen koosta riippumatta. IBD Cyclinginlle tuttu vahva joukkuehenki toki koskee myös kat3-tiimiä, yhtä isoa perhettä kaikki kun ollaan.

Kat3 kisat ovat sopivan vauhdikkaita ja lyhyehköjä, joten ne sopivat erinomaisena ponnahduslautana maantiepyöräilyssä kilpailemiseen, jos kuntoajot ja vauhdikkaammat porukkalenkit ovat sytyttäneet kipinän kilpailemiseen. Kat3-kisoissa on viivalla leppoisa meininki, ajo on siistiä ja turvallista.
Joukkueemme oli kovin pieni vielä tällä kaudella, joten kaipaamme lisää kuljettajia. Yhteyksiä vain seuraan jos numerolappu kyljessä vähänkin kiinnostaa. Joukkueesta on ponnaslauta myös vahvaan Kat2-joukkueeseen, jos treenitunnit, asenne ja motivaatio ovat kohdallaan. Jake Lastujoki ja Seungmin Lee  kävivätkin ajamassa muutamia Kat 2 kilpailuja kauden aikana.
Alkaa olla se aika vuodesta, kun maantiepyöriä aletaan virittelemään trainereiden päälle, mutta osa vielä jatkaa kesän kunnon rippeillä myös HelCX cyclocross-kisoissa.
Kauden tuloksia:
Bioracer Evoc GP 2. Jake Lastujoki
Tawast 3days etappivoitto, Jake Lastujoki
Ahvenisto GP 3. Ken Dooley
Willimiesajot 2. Ken Dooley
Kuusankoski MTB 34km 2. Aleksi Äijö