Simo Kauppila

Viime vuoden kisakausi oli helsinkiläiselle Simo Kauppilalle (s. 1987) ensimmäinen laatuaan pyöräilyn osalta, ja tälle kaudelle treenausta onkin suunnattu vielä enemmän maantiepyöräilyyn tämän vuoden kilpailuja silmällä pitäen. Simon tarkoituksena on kiertää yleistä maantiepyöräcuppia sekä mahdollisuuksien mukaan osallistua erilaisiin kuntoajoihin. 

Urheilun saralta Simolla on aktiivista kokemusta niin juoksun, lumilautailun kuin kalliokiipeilyn osalta. Kalliokiipeily Suomessa ja Pohjoismaissa on täyttänyt Simon kalenteria jo muutaman vuoden ja siinä samassa on tullut kestävyysharjoittelukin tutuksi. Muutama vuosi sitten hankittu cyclocross-pyörä herätti innostuksen ja syrjäytti juoksun kestävyysharjoitelun osalta lähes kokonaan. Ensimmäinen maantiepyörä ilmestyi talliin pari vuotta sitten ja siitä lähtien harjoittelu on ollut erittäin aktiivista.

IBD Cycling valikoitui seuraksi Nyholmin Janin ja Birlingin Nikin avustuksella, sekä Simon oman historian erilaisten vatsaongelmien kanssa painimisen myötä. Erittäin suurena asiana Simolle seuravalinnassa painaa IBD Cyclingin tekemä hyväntekeväisyys- ja tietoisuustoiminta.