Antti Palonen

Antti Palonen (s. 1983) aloitti kestävyysurheilun juoksulla, jota hän rupesi harrastamaan kuntosaliharjoittelun ohella 2010. Antti juoksi muutamia puolimaratoneita ja harjoitteli turhankin innokkaasti maratonille saaden jalkaansa rasitusvamman, joka esti juoksun kuuden kuukauden ajan. Tämän juoksutauon aikana Antti osti ensimmäisen pyöränsä, alumiinirunkoisen cyclocrossarin, ja jäi saman tien lajiin koukkuun.

Antti on nyt harrastanut pyöräilyä seitsemän vuotta ja aloittaa viidennen kilpailukautensa. Hän on onnistunut nostamaan tasoaan joka vuosi hieman korkeammalle ja on tällä hetkellä vahva aika-ajaja, etenkin tasaisilla reiteillä. Antin merkittävimmät saavutukset ovat aika-ajosta kaudelta 2017:

  • SM Tempo 10. sija
  • Tienoon Tempo 2. sija
  • Mäntsälä Tempo 2. sija
  • Ilpon Tempo 2. sija

Antin mieleenpainuvin pyöräilyhetki on ensimmäisellä harrastepyörällä ajettu ensimmäinen lenkki, jolla koettu kiihtyvyyden ja vauhdintunne saivat hänet innostumaan lajista välittömästi.

Antin päätavoite tulevalla kaudella on Porissa tasaisella reitillä ajettava SM-tempo. Yhteislähtökisoissa Antti tekee härkämäisesti ja pyyteettömästi töitä joukkueen eteen.