Antti Vekkeli

Antti liittyi joukkueeseen vuoden 2017 lopussa huomattuaan hyvin toimivan joukkueajon voiman maantiekilpailuissa. IBD Cycling -seuraan hakemista puolsi myös se, että siellä ajoi jo ennestään muutama kaveri, joiden kanssa Antti oli jo aiemmin treenannut niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.
Ensimmäinen kausi hänellä meni ajaen Kat2- ja Elite-tiimien kanssa kaikki maantielähdöt, joihin vain ehti osallistumaan. Kilpailuissa tuli esille, että joukkuepelaaminen on Antille omiaan ja hän teki töitä viimeiseen asti mikäli joukkueen yhteinen tavoite sitä tarvitsi. Hänen mielestään kesän parhaimmat kokemukset tiimin kanssa ajetuista kisoista tulivat nimenomaan niistä lähdöistä, joissa hän pääsi toteuttamaan omalta osaltaan ennalta sovittua pelisuunnitelmaa.
Henkilökohtaisena vahvuutena Antilla on ajaa pitkään ja kovaa, mikä on tullut esille hänen kiitäessä aika-ajopyörällä Pirkanmaan maanteitä, sekä kiivetessä ylös Galibierin tai Izoardin nousuja Alpeilla. Hänen henkilökohtaiset tavoitteensa tulevalla kaudella ovat aika-ajokilpailuissa. Niissä pääsee jälleen mittaamaan miten Antin järjestelmällinen tapa harjoitella on tuottanut tulosta talven aikana, vaikka matkan varrelle on mahtunut myös joitakin takaiskuja.