Olli Koski

Olli Koski (s. 1986) on kilpaillut miesten eliteluokassa vuodesta 2010. Pyöräilijänä Olli on tavoitteellinen ja nälkäinen tuloksen eteen taisteleva pyöräilijä. Olli kehittynyt tasaisesti vahvaksi ja sitkeäksi ajajaksi viime vuosina. Mies löydetäänkin usein vaarallisista irtiotoista taistellen kisan voitosta. Ollin vahvoja ominaisuuksia ajanana on hyvä taktinen ajosilmä, irtiotot ja kiriominaisuudet.

Olli on menestynyt valtakunnallisesti hyvin ja siten osoittanut olevansa Suomen tasolla vahva kilpalija, joka pyrkii ajamaan voitosta eikä tyydy pistesijoihin. Suomen maantie-cupin 2. sija vuodelta 2012 ja maantie-cupin voitto vuodelta 2013 on osoitus määrätietoisesta ja vahvasta tekemisestä pyöräilijänä. Ulkomaan kilpailukokemusta on myös Belgiasta ja Espanjasta viime vuosilta.

Tulevalta kaudelta Olli odottaa uudelta joukkueelta vahvaa yhdessä ajamista ja tuloksen tekemistä. Omasta panoksestaan joukkueen eteen Olli on ottanut vastuun teamin toisena kapteenina toimiminen. Kauteen lähdetään haastajana ja alkukauden kisojen jälkeen kohti kesäkuun tärkeimpiä kisoja Olli uskoo joukkueen kasvavan vaaralliseksi joukkueeksi, joka pystyy taistelemaan kisoissa tosissaan tuloksesta.

Olli toivoo, että Suomen taso kehittyisi tänäkin vuonna entistä laajemmaksi, jotta kisoista tulisi entistä mielenkiintoisimpia ja monipuolisempia. Erittäin positiivista Ollin mielestä on uusien kuskien nouseminen eliteluokkaan ja Suomessa kehittynyt joukkuetoiminnan entistä aktiivisempi ote kilpailuissa. Se on merkki lajin kehittymisestä ja askel eteenpäin myös urheilullisesta näkökulmasta lajin harrastajissa.