Tiina Krusberg

Tiina on Helsingissä asuva ja sieltä kotoisin oleva 36v urheilufysioterapeutti.
Lapsena tuli harrastettua eri lajeja laidasta laitaan. Lopulta 9-vuotiaana päälajiksi valikoitui muodostelmaluistelu, jonka parissa tuli vietettyä suurin osa ajasta aina 25-vuotiaaksi saakka ja taskuun urasta jäi muistoksi myös muutama maailmanmestaruusmitalikin.
Jo luistelun loppuvuosina kolkutteli ajatus triathlonista ja uran loputtua hän lähti tähtäämään suoraan puolimatkalle Joroisiin. Tiina jäi sille tielle sekä harrastuksen että ammatin puolesta, fysioterapeuttina sekä myös valmentajana. Viime vuosina on tullut myös käytyä poluilla juoksemassa ultramatkan, maratonin ja muutaman lyhyemmän puolikkaan. Kestävyyspuolella kuitenkin mennyt alusta asti harrastusmielellä tiukemman kilpailu-uran päätyttyä.

Pyöräily on alusta asti ollut triathlonissa se mieluisin laji ja joitakin kuntoajoja, kuten Tour de Helsinki ja Helsinki Velotour sekä Kalevan kierroksen tempon on Tiina käynyt ajamassa. IBD-tiimiin mukaan hakemista on tullut harkittua jo parin vuoden ajan ja tänä vuonna lopulta Tiinalle osui sopiva mielentila ja hetki lähteä ottamaan selvää, mihin rahkeet riittää ja mitä kropasta saa tässä iässä vielä irti, kun alkaa taas systemaattisesti ja tavoitteellisesti tosissaan treenata. Todella mielenkiinnolla odottaen ensimmäistä kautta ja Tiina mielestä onkin hienoa päästä oppimaan maantiepyöräilyn saloja erityisesti tiiminä toimimisen puolelta.