Miia-Maria Salmi

Synt. 4.5.1976
(Fistelöivä, iriittinen, nivelkipuinen )Morbus Crohn vuodesta 2000 & keliakia vuodesta 2001.
Laji: Triathlon. Pyöräily. Polkujuoksu. Ja pienesti hurahtanut crossfittiinkin.
Edustaa seuroja Tawast Cycling Club / IBD Cycling
http://www.tawastcc.com

Olen neljänkymmenen korvalla oleva triathleetti, perheenäiti, joka rakastaa hikeä yli melkein kaiken, tyttäriäni rakastan vielä enemmän.

Herra Crohn on pysynyt nyt viimeisen neljä vuotta melko rauhallisena kaverina, toki reagoi stressiin ja reagoi ääriponnisteluihin, ja saattaa vuokseen olla semityhmiä päiviä silloin tällöin. Ei silti kuitenkaan mitään sellaista mitä elämä oli melkein 10 vuoden ajan diagnoosin saamisesta. Ja hyvä niin. Koputan puuta jotta jatkuisikin elo Herra Crohnin kanssa välilöissä.

Triathlon on minun laji. Neljäs kausi on alkamassa ensi kesänä. Minun kisaaminen ja osallistuminen on lähinnä hauskojen päivien viettämistä loistoporukoissa. Toki juu, on omat tiukat tavoitteet joita kohti minä treenaan, ja tulee pistettyä itseä ahtaalle, hyvällä tapaa. Sitä ei niin uskalla näiden pelimerkkien kanssa lähteä mittelöimään aivan hurjasti. Kotona kun on äärettömän arvokasta joidenka vuoksi arkea on äidin kyettävä kannattelemaan. Kautena 2016 minulla tavoitteena; puolimaraton alle 2h, puolimatkan triathlon (1,9/90/21,1) alle 6h, osallistua johonkin tempoajoon , Tour De Helsinki 140km petrata omaa enkkaa…. sekä suorittaa täydenmatkan triathlon (3,8/180/42,2).

Ilolla. Kisafiiliksestä nauttien. Treeneistä nauttien. Kroppaa tarkalla korvalla kuunnellen Herra C:n kanssa yhteistyössä.

Bloggaan osoitteessa: www.naisetpyorittaa.com