Teemu Ramstedt

Teemu Ramstedt on perustanut IBD Cycling ry:n ja toimii myös seuran puheenjohtajana.
Ramu sairastaa Colitis ulcerosaa eli haavaista paksusuolen tulehdusta joka kuuluu IBD-sairauksiin. Sairaus diagnosoitiin hänellä 2014.
Ramu on pelannut jääkiekkoa ammatikseen vuodesta 2006 alkaen. Saavutuksina ovat mm. suomenmestaruus 2011 ja hopeaa 2016 (HIFK) sekä B-nuorten suomenmestaruus 2005 ja C-nuorten suomenmestaruus 2003 (niin ikään HIFK). Tällä hetkellä mies edustaa Liigassa Lappeenrannan SaiPaa. Täältä näet uran tilastoja: https://www.eliteprospects.com/player/7799/teemu-ramstedt
Suurimman osan ammattilaisurastaan mies on viettänyt Suomen Liigassa, mutta myös SHL ja KHL ovat tuttuja sarjoja uran varrelta. Hän on mm. historian ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on pelannut Pietarin SKA:ssa. Suomen maajoukkueessa on myös muutamia EHT-turnauksia takana. Jääkiekon lisäksi tuttuja lajeja junioriajoilta ovat mm. jalkapallo, salibandy ja jääpallo, josta on kaksi suomenmestaruuttakin junioreissa. Jääpallosta löytyy myös kaksi ottelua Bandyliigassa HIFK:n paidassa vuodelta 2017.
Ramu tunnetaan laaja-alaisena urheiluihmisenä, mutta ennenkaikkea kovana pyöräilyfanina, joka harjoittelee pyörän päällä paljon vuosittain ja osallistuu myös kuntoajoihin sekä triathlontapahtumiin edustaen sekä IBD Cyclingia että IBD Triathlonia. Pyöräilyssä lyhyehköt tempoajot maantiellä kovilla tehoilla soveltuvat kiekkoilijalle parhaiten. Myös kirikykyä löytyy tarvittaessa ja aika näyttää nähdäänkö miestä ratakisoissa jossain vaiheessa jonne luontaiset ominaisuudet saattaisivat soveltua hyvin. Pyöräily on triathlonin lajeista se suosikki, mutta uinti ja juoksukin toimii kohtuullisesti. Triathlon onkin tullut viime vuosina yhä vahvemmin mukaan harjoitusohjelmaan, joten ihan vielä ei tiedetä millaisiin tavoitteisiin tulevaisuuden osalta laji johtaa.
IBD Cyclingin eri kilpatiimien joukkueenjohtajana ja huoltajana toimiminen kuuluu myös Ramun toimenkuvaan seuran vapaaehtoisena kaiken muun seuratoiminnan ohessa.