Teemu Ramstedt

Ramu sairastaa colitis ulcerosaa eli haavaista paksusuolen tulehdusta joka kuuluu IBD-sairauksiin. Sairaus diagnosoitiin hänellä helmikuussa 2014.
Ramu on pelannut jääkiekkoa yhteensä yli 20 vuotta, joista viimeiset yksitoista vuotta ammatikseen. Saavutuksina ovat mm. suomenmestaruus 2011 ja hopeaa 2016 (HIFK) sekä B-nuorten suomenmestaruus 2005 ja C-nuorten suomenmestaruus 2003 (niin ikään HIFK).
Suurimman osan ammattilaisurastaan hän on viettänyt Suomen Liigassa, mutta myös SHL ja KHL ovat tuttuja sarjoja uran varrelta. Hän on mm. historian ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on pelannut Pietarin SKA:ssa.
Suomen maajoukkueessakin miehellä on useita EHT-turnauksia takana.  Jääkiekon lisäksi tuttuja lajeja junioriajoilta ovat mm. jalkapallo, salibandy ja jääpallo, josta on kaksi suomenmestaruuttakin junioreissa. Ramu tunnetaan urheiluihmisenä, mutta ennenkaikkea kovana pyöräilyfanina, joka harjoittelee pyörän päällä satoja tunteja vuodessa ja osallistuu myös kuntoajoihin joitakin kertoja vuosittain. Kovimpana saavutuksena voitaneen pitää vuoden 2012 Vuelta Vantaan 15. sijaa. IBD Cyclingin kilparyhmien joukkueenjohtajana ja huoltajana toimiminen kuuluu myös Ramun toimenkuvaan. Paras muisto pyöräilystä on vuodelta 2011 Tour de Francen Alpe d’Huezin vuorietapilta ja Grenoblen aika-ajolta, joita mies oli itse paikan päällä seuraamassa.
Ramu on perustanut IBD Cyclingin ja toimii myös seuran puheenjohtajana.