Yleistä seurasta

IBD Cycling ry on vantaalainen pyöräily- ja triathlonseura, jonka tarkoituksena on levittää sanomaa tulehduksellisista suolistosairauksista, saattaa ihmisiä vertaistuen piiriin ja toimia pyöräilyn edistäjänä. IBD tulee sanoista Inflammatory Bowel Diseases eli tulehdukselliset suolistosairaudet. IBD Cycling ry:n sisällä toimii myös omalla nimellään IBD Triathlon -jaosto. Seuraamme voi siis halutessaan edustaa kahden eri lajiliiton eli Suomen Pyöräily ry:n ja Suomen Triathlonliitto ry:n alla.

Seurassamme on useita IBD-sairastavia jäseniä, mutta valtaosalla jäsenistöstämme ei ole itsellään sairautta. Pyöräilyn kilpatoimintaamme edustavat maantiellä tällä hetkellä miesten ja naisten elitetiimit sekä miesten kat2- ja kat3-tiimit. Myös maasto- ja cyclocross-kilpailuissa meillä on usein osallistujia. Triathlon on toinen selkeä päälajimme. Seurassamme on myös paljon kuntoilijoita, jotka käyvät yhdessä tai erikseen lenkillä ja osallistuvat kuntotapahtumiin seuran väreissä. Seuraamme ovat siis kaikki tervetulleita mukaan kuntotasosta riippumatta, ja liittyä voi halutessaan myös vain tukijäseneksi ilman minkäänlaista pyöräilyn tai triathlonin taustaa.

Ryhtymällä IBD Cycling ry:n jäseneksi tuet seuramme toimintaa. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, eikä jäsenyys velvoita mihinkään, mutta antaa mahdollisuuden olla viikoittaisessa toiminnassa mukana jäsenen niin halutessaan. Lisätietoja jäsenyydestä ja toiminnasta voit kysyä seuramme hallituksen puheenjohtajalta Simo Kauppilalta (info@ibdcycling.fi).

IBD Triathlon -toiminnasta vastaa Mitja Kylliäinen (kykyvalmennuspalvelut@gmail.com) ja Tiina Krusberg (tiina.krusberg@gmail.com).

IBD ja muut suolistosairaudet ry:n sivuilta pääset lukemaan tarkemmin IBD-sairauksista ja vertaistuesta.

 

Jäsenetumme vuonna 2023

Bike Planet Vantaa & Espoo

Bike Planet -liikkeet tarjoavat tarvikkeista ja varusteista –20 % alennuksen ovh. hinnasta IBD Cyclingin jäsenille. Alennus ei koske pyöriä, mutta niistä voi tiedustella erikseen. Alennukset voimassa liikkeessä tai tiedustelemalla erikseen sähköpostitse. Muistathan mainita myyjälle olevasi IBD Cyclingin jäsen.

 

Toimintaamme tukemassa