Yleistä seurasta

IBD Cycling ry on Vantaalainen pyöräilyseura, jonka tarkoituksena on levittää sanomaa tulehduksellisista suolistosairauksista, saattaa ihmisiä vertaistuen piiriin ja toimia pyöräilyn edistäjänä. IBD tulee sanoista Inflammatory Bowel Diseases eli tulehdukselliset suolistosairaudet.

Seurassamme on useita IBD-sairastavia jäseniä mutta valtaosalla jäsenistöstämme ei ole itsellä sairautta. Pyöräilyn kilpatoimintaamme edustaa tällä hetkellä Miesten ja Naisten elitetiimit sekä Miesten Kat2 ja Kat3 tiimit. Tiimit ajavat maantiellä. Myös maasto, cyclocross ja triathlon kilpailuissa meillä on toisinaan osallistujia. Seurassamme on myös paljon kuntoilijoita jotka käyvät yhdessä tai erikseen lenkillä ja osallistuvat kuntoajoihin seuran väreissä. Seuraamme ovat siis kaikki tervetulleita mukaan kuntotasosta riippumatta ja liittyä voi halutessaan myös vain tukijäseneksi ilman minkäänlaista pyöräilytaustaa.

Ryhtymällä IBD Cycling ry jäseneksi tuet seuramme toimintaa. Jäseneksi voi liittyä kuka vain eikä jäsenyys velvoita mihinkään, mutta antaa mahdollisuuden olla viikoittaisessa toiminnassa mukana jäsenen niin halutessaan. Lisätietoja jäsenyydestä ja toiminnasta voit kysyä seuramme puheenjohtajalta Teemu Ramstedtilta: teemu.ramstedt@ibdcycling.fi

IBD.fi sivuilta pääset lukemaan tarkemmin IBD-sairauksista ja vertaistuesta.