Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Haluatko olla mukana seuramme toiminnassa ja tukemassa sitä (lue seuramme toimintamalli)? Jos vastauksesi on kyllä, voit liittyä IBD Cycling ry:n jäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Jäsenmaksu on 60 euroa, saman talouden toinen jäsen 30 euroa, kolmas 20 euroa ja neljännestä saman talouden jäsenestä eteenpäin maksuton (maksu on yhdistyksen sääntöjen mukaisesti kalenterivuosikohtainen). Vuodesta 2022 alkaen lähetämme jäsenmaksuista laskut vuoden alussa, joten maksa jäsenmaksusi vasta, kun olet saanut laskun sähköpostiisi.

HUOM! Mikäli päälajisi on triathlon ja olet IBD Triathlon -jaoksessa, sinun tulee maksaa jäsenmaksusi ensisijaisesti suomisport.fi-järjestelmän kautta. Triathlonjaoston henkilöille emme siis lähetä erikseen laskua. Mikäli Suomisport ei ole sinulle tuttu ja tarvitset apua, ota yhteys Mitja Kylliäiseen (kykyvalmennuspalvelut@gmail.com). Huomioithan, että edelleen yhdellä seuramme jäsenmaksulla on mahdollista edustaa sekä IBD Cycling -nimellä pyöräilyn puolella että IBD Triathlon -nimellä triathlonin puolella.

Lisätietoja jäsenyydestä saat IBD Cycling ry:n hallituksen puheenjohtajalta Simo Kauppilalta (info@ibdcycling.fi)

Lisätietoja IBD Triathlon -jaoksesta ja toiminnasta antavat Mitja Kylliäinen (kykyvalmennuspalvelut@gmail.com) ja Tiina Krusberg  (tiina.krusberg@gmail.com).

Jäseneksi liittymisen jälkeen voit halutessasi liittyä Facebook-ryhmäämme. Etsi ”IBD Cycling jäsenet” -ryhmä Facebookista ja pyydä liittymistä. Ryhmässä sekä pyöräilyn että triathlonin väki samassa paikassa.

Tervetuloa mukaan!

  • Muita samasta taloudesta