Jani Heikkinen

Jani Heikkisellä (s. 1985) on ikää 32 vuotta ja alkamassa on toinen kausi IBD Cyclingissa. Viime kausi oli Janin ensimmäinen kausi kilpailijana ja se meni aurinkokannella paistatellessa ja erinäisiä pyörän osia Espoon teiltä kerätessä. Toimitus korostaa, että kumpikaan edellä mainituista ei tapahtunut Janin omasta tahdosta.

Syksyllä tavoitteen asettelu kauteen oli selkeä: tyylipuhdas yhdenkäden ristiriipunta ja Miguel Indurainin tehoja vastaavat lukemat. Janin valmentaja on korostanut useaan otteeseen, että uutta Barcelonaa ei tule! Kauden alkaessa asetettuja tavoitteita ei nyt aivan täysimääräisesti ole saavutettu, mutta harjoittelu on tuottanut tuloksia ja kunto on kehittynyt eri mittareilla tarkasteltuna.

Janin pyöräilyharrastuksen mieleenpainuvimmat kokemukset ovat olleet seurakavereiden hienot esitykset viime kauden kisoissa. Niitä on tarkoitus tuottaa lisää alkavalla kaudella, joka Janin osalta on niin sanottu ”nollakausi”. Enää reilu 9500 tuntia määrätietoista kestävyysharjoittelua, niin Janiltakin voi odottaa jo jonkinasteista menestystä.