Uusi hallitus esittäytyy

Kevään 2022 seuran vuosikokous valitsi uuden hallituksen ja seuraavassa hallituksen lyhyet esittelyt:

 

Simo Kauppila: puheenjohtaja. Simo hyppäsi Ramun saappaisiin. Simo ajaa maantietä sekä maastoa ja laittaa hommat hoitumaan myös hallituksessa hyvällä sykkeellä.

Tiina Krusberg: sihteeri, triathlon-jaoston edustaja. Tiinalla on monta rautaa tulessa. Hän hoitaa seuran triathlon-jaostoa, vastaa osittain seuran somesta ja ajaa kilpaa naisten elitessä.

Hanna Joronen: rahastonhoitaja, naisten elite-tiimin edustaja. Pyörä on välillä kulkenut mukavasti, mutta tällä hetkellä on terveyshaasteita. Todennäköisesti Hannalta kuitenkin nähdään vielä vahvaa ajoa viimeistään ensi kaudella.

Janne Hallikainen: maastopyöräilyn ja cyclocrossin edustaja. Nappularenkailla mudassa rypeminen ja pyörän peseminen on Jannen mielestä best. Janne on ekaa kautta IBD:n hallituksessa.

Mika Häkkinen: MTBO-jaoston edustaja. Mika on uusi tuttavuus hallituksessa. Jos et tiedä jotain pyöräsuunnistuksesta, niin kysy Mikalta!

Kimmo Kananen: jäsenasiat, miesten elite-tiimin edustaja. Kimmo taitaa lajin kuin lajin, kun alla on kahdella pyörällä kulkeva menopeli. Kimmo on vakiokalustoa IBD:n hallituksessa.

Kaapo Annala: varajäsen. Kaapo on ollut alusta asti johtamassa IBD:n toimintaa.

Hallitukseen saa helpoiten yhteyden sähköpostilla osoitteesta info@ibdcycling.fi.