Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Haluatko olla mukana seuramme toiminnassa ja tukemassa sitä (lue seuramme toimintamalli)? Nyt se on mahdollista liittymällä jäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Jäsenmaksu on 60€, saman talouden toinen jäsen 30€, kolmas 20€ ja neljännestä saman talouden jäsenestä eteenpäin maksuton (maksu on yhdistyksen sääntöjen mukaisesti kalenterivuosikohtainen). 2022 vuodesta alkaen lähetämme jäsenmaksuista laskut vuoden alussa, joten maksa jäsenmaksusi vasta laskun saatuasi sähköpostilla.

HUOM! Mikäli päälajisi on triathlon ja olet IBD Triathlon jaoksessa sinun tulee maksaa jäsenmaksusi suomisport.fi järjestelmän kautta ensisijaisesti. Triathlonjaoston henkilöille emme siis lähetä erikseen laskua. Mikäli Suomisport ei ole sinulle tuttu ja tarvitset apua niin ota yhteys Mitja Kylliäiseen. Huomioi että edelleen yhdellä seuramme jäsenmaksulla on mahdollista edustaa sekä IBD Cycling nimellä pyöräilyn puolella että IBD Triathlon nimellä triathlonin puolella.

Lisätietoja jäsenyydestä seuramme hallituksen puheenjohtajalta Simo Kauppilalta (info@ibdcycling.fi tai etunimi.sukunimi@gmail.com)

Lisätietoja IBD Triathlon jaoksesta ja toiminnasta Mitja Kylliäinen: kykyvalmennuspalvelut@gmail.com ja Tiina Krusberg: tiina.krusberg@gmail.com

Jäseneksi liittymisen jälkeen voit halutessasi liittyä facebook-ryhmäämme. Etsi ”IBD Cycling jäsenet” ryhmä facebookista ja pyydä liittymistä. Ryhmässä sekä pyöräilyn että triathlonin väki samassa paikassa.

Tervetuloa mukaan!

  • Muita samasta taloudesta